Popullsia e Indisë pritet të jetë 1.3 miliardë në vitin 2020. Kërkesa për prona për shitje në Indi me siguri do të rritet. Për të furnizuar kërkesën, zhvilluesit filluan disa pasuri të paluajtshme pranë meje postim falas Vlore projekte në Indi. Kohët e fundit, shtëpitë me kosto të ulët u bënë të njohura sepse apartamentet preferohen nga më shumë njerëz sesa bungalot. Ato janë të lehta për t’u mirëmbajtur dhe të përballueshme, përpara se të preferohet nevoja për shtëpi të mëdha si vila dhe bungalot në Indi, sepse familjet në Indi preferonin të jetonin në familje të përbashkëta. Gjithnjë e më shumë familje preferojnë të jetojnë veçmas në banesa dhe apartamente më të vogla në Indi, më shumë arsye që zhvilluesit të krijojnë projekte të reja. Pra, kjo është koha e duhur për të blerë jo vetëm prona banimi, por edhe prona komerciale në Indi.

Strehimi i përballueshëm në Indi është fokusi në zhvillimin e zhvilluesve të pasurive të paluajtshme sot. Kjo është arsyeja pse shumica e projekteve rezidenciale ndërkohë që janë duke u zhvilluar të gjitha njësitë tashmë janë shitur edhe pse ende nuk është përfunduar ose është drejt përfundimit. Këto koncepte të reja të shtëpisë në Indi po bëhen të kërkuara sepse blerësit i konsiderojnë ato si stil standard ndërkombëtar të jetesës me çmime më të lira.

Por disa ende preferojnë të blejnë bungalot tradicionale në Indi, sepse investimi në to mund të nënkuptojë se vlera e pronës do të rritet me kalimin e kohës. Kjo është arsyeja pse disa zhvillues janë ende duke dalë me projekte të shtëpive të shkëputura, por ende po përpiqen t’i bëjnë ato të përballueshme. Zhvilluesit gjithmonë kanë parasysh që të ndërhyjnë me stilet ndërkombëtare në dizajne dhe ngjyra. Kjo është një mënyrë se si zhvilluesit po tërheqin njerëzit për të investuar përsëri në bungalot rezidenciale.

Tregu tregtar në Indi është rritur gjithashtu shumë dhe investimet në këto lloj pronash janë kthyer në rritje. Kjo është për shkak të rritjes së shitjes me pakicë dhe shkakton rritjen e madhe të vlerës së pronës. Pronat komerciale në Indi janë në përmirësime të mëdha në një mënyrë të madhe. Shumica e bizneseve preferojnë të bëjnë dyqane në qendra të mëdha tregtare sesa të kenë dyqane tradicionale, individuale dhe të vogla. Kjo tregon vetëm se industria e pasurive të paluajtshme në Indi po rritet me shpejtësi dhe kjo është koha më e mirë për investitorët që ta konsiderojnë Indinë si një vend me perspektivë për të investuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *